2023. március 31., péntek, Árpád napja

Címke: becsületrend

8 cikk 1/1 oldal

Százezrek fogadták a győztes válogatottat Párizsban

Százezrek ünnepelték az oroszországi labdarúgó-világbajnokság döntőjében Horvátország felett 4-2-es győzelmet aratott francia válogatottat hétfő este Párizsban, a Champs-Elysées sugárúton. A hazatérő csapat tiszteletére Emmanuel Macron államfő fogadást adott csaknem háromezer vendég, többségében hátrányos helyzetű gyerekek részvételével.

Káel Csaba a francia Becsületrend lovagja lett

A rendező a Müpa vezérigazgatójaként és a Budapesti Tavaszi Fesztivált szervező operatív testület elnökeként rengeteget tett a két ország közti kulturális diplomáciai kapcsolat fejlődéséért.

Bassár el-Aszad visszaadta Becsületrendjét

A szíriai elnök visszaadta Franciaországnak a Becsületrendjét, napokkal azután, hogy Párizs lépéseket tett a kitüntetés visszavonására.

A szíriai elnök visszaadta Becsületrendjét

Visszaadta Becsületrendjét csütörtökön Franciaországnak Bassár el-Aszad szíriai elnök, napokkal azután, hogy Párizs lépéseket tett a kitüntetés visszavonására.

Baán Lászlót a francia Becsületrend lovagi fokozatával tüntették ki

A francia-magyar kulturális kapcsolatok fejlesztése terén végzett munkájáért a francia Becsületrend lovagi fokozatával tüntették ki Baán Lászlót, a Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria főigazgatóját – tájékoztatta közleményében az intézmény csütörtökön az MTI-t.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.