2022. augusztus 12., péntek, Klára napja

Címke: Beatrice

15 cikk 1/2 oldal

Nagy Feró Hamletje 32 év után először CD-n

Sokan a Beatrice első lemezeként tartják számon Nagy Feró 1986-ban bakeliten kiadott Hamlet című anyagát. A rockoperai elemeket felvonultató, avantgárd Shakespeare-átirat eredeti megjelenése után 32 évvel most először CD-n is elérhető.

Bölcsességek bele a világba

Nagy Feró, a Beatrice együttes frontembere az utolsó számban maga is színpadra lép az Újszínház Rice, Rice, Beatrice című új rockmusicaljében.

Rockfesztivál Budapest először, a Kincsem Parkban

Szokatlan helyszínen, a Kincsem Parkban rendezik a Rockfesztivál Budapestet, amelyet első ízben tartanak meg szeptember 8-án és 9-én. A fellépők között lesz mások mellett a Karthago, a Skorpió, a P. Mobil, a Piramis és a Beatrice.

Buli Rajnák elvtárs nélkül

A Volt egyszer egy Ifipark sorozat június 15-én indul a Piramis koncertjével, akik A nagy buli című, egykor bakeliten megjelent albumukkal várnak.

Beatrice-ügy: megbírságolták a román köztévét

Azt sugallta, hogy irredenta rendezvénysorozat zajlik Kolozsváron, és úgy értelmezte, hogy az együttes dala kedvező fényben tüntette fel Sztálint, Hitlert és az Iszlám Államot.

Emlékezés és ünneplés

Emlékezzünk arra, ami történt, és örvendjünk annak, hogy ma már egy félelem nélküli világban élhetünk.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.