2024. július 21., vasárnap, Dániel, Daniella napja

Címke: BDO

10 cikk 1/1 oldal

Az összesített díjbevétel mintegy 9 milliárd dollárt ér el a könyvvizsgálónál

A BDO, a világ egyik vezető könyvvizsgáló és tanácsadó cége tagvállalatainak összesített díjbevétele elérte a 8,99 milliárd amerikai dollárt (7,56 milliárd eurót) a 2018. szeptember 30-án zárult pénzügyi évben, ez dollárban számítva 10,7 százalékos bővülést jelent az előző pénzügyi évhez képest – közölte a BDO az MTI-vel.

A legnépszerűbb cafeteria elemek jövőre is elérhetők maradhatnak

A SZÉP-kártya mellett jövőre várhatóan a már bérhez hasonlóan adózó Erzsébet-utalvány, valamint a lakáscélú és utazási támogatások lesznek a leggyakrabban választott cafeteria juttatások, így a munkáltatók által kínált legnépszerűbb cafeteria elemek jövőre is elérhetők maradhatnak – közölte a BDO Magyarország az MTI-vel.

Pozitív változások a cafeteria-rendszerben

A cafeteriában az adómentes juttatások idén is meglévő elemei közé jövőre bekerül a diákhitel-törlesztés támogatása, egyebek mellett jelentősen kedvezőbbé válnak a lakhatási támogatás feltételei is – közölte a BDO Magyarország az MTI-vel.

Jövőre hatékonyabban támogathatja az állam a munkavállalók albérletét

Az idén új elemmel, a mobilitási célú lakhatási támogatással bővült az adómentesen nyújtható cafeteria-elemek köre, de a túl szigorú feltételek miatt 2017-ben országosan csupán alig néhány esetben vették azt igénybe – közölte a BDO Magyarország az MTI-vel.

Régiós szinten okoz gondot a munkaerőhiány

Nem csupán hazánk, hanem a kelet-közép-európai régió országai általánosan nagy problémákkal küzdenek a munkaerőhiány ­miatt – derül ki két friss felmérésből.

Ideje szabályozni a lakáshotelezést

A kormányzat indokoltnak tartja a közösségi szálláshelykiadás szabályozását, de ennek nem lehet célja a teljes ellehetetlenítés.

Szállodafejlesztések jönnek Budapesten

Budapest lehet a kelet-közép-európai régió szállodafejlesztési központja, iparági érintettek ugyanis jó befektetési lehetőségnek tartják – derül ki a BDO Magyarország tanácsadó cég MTI-nek küldött elemzéséből. Kiemelik: a turizmus 2010 óta összeurópai szinten több mint 600 millió vendégérkezést, azaz ötszázalékos, Kelet-Európában pedig hétszázalékos bővülést jelentett, és az idei statisztikák is kedvezőek.

Budapest lehet a régió szállodafejlesztési központja

Budapest lehet a kelet-közép-európai régió szállodafejlesztési központja a BDO Magyarország tanácsadó cég elemzése szerint, a magyar fővárost a szektorban érintettek jó befektetési lehetőségnek tartják.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.