2019. május 20., hétfő, Bernát, Felícia napja

Címke: Bayer Zsolt

155 cikk 1/16 oldal

Sajtóklub: A Jobbik nem változott semmit

Szentesi Zöldi László a hangfelvételről azt mondta: vélhetően ez egy stratégiai megbeszélés volt és Sneider Tamás magáról úgy beszélt, hogy milyen elnöknek kell látszania.

Sajtóklub: Politikai skizofréniában szenved a Jobbik

Kettős identitása van a jobbikos politikusoknak. Miközben a tudatuk egyik fele békeszólamokat hirdet és Gyurcsánnyal tesz esküt, aközben a másik énjük jócskán a Kuruc.infónál ragadt.

Tűrhetetlenül

Vannak könyvek, amelyeket terápiaként fel lehet írni kisebbrendűségi érzésben szenvedőknek. Bayer Zsolt és Szakács Árpád A kultúra diktatúrája című kötete ilyen.

Az európai fehér ember „kihalósdit” játszik

Az utolsó száz évben, miként tudta magát az európai fehér ember belelavírozni abba a helyzetbe, hogy gyakorlatilag a visszafordíthatatlan pusztulás szélére jutott?

Jóska nem hisz a könnyeknek

Tessék mondani, miért éppen a köztévében akarták beolvasni a hülye pontjaikat, és miért nem az Indexen vagy az RTL-ben? Talán azért, mert a cél nem más, mint a balhé?

A rendőrök teszik a dolgukat

– Egy szűk réteg agresszív fellépéséről van szó, az ellenzéki oldal pedig az „abnormalitás” irányába nyitott – mondta Gulyás Gergely az elmúlt napok eseményeiről. A Belügyminisztérium azt közölte, a rendőrök teszik a dolgukat, minden törvényes eszközzel óvják és védik a közrendet. Az ellenzéki pártok már a tegnapi rendezvény előtt azt állították, a kormány érdekében provokátorok és más kétes elemek készülnek megzavarni a tüntetést.
155 cikk 1/16 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.