2023. június 3., szombat, Klotild napja

Címke: Bauer Tamás

7 cikk 1/1 oldal

Egy másképp gondolkodó

Bauer Tamás is megszólalt az ukrán–magyar vitában. Szerinte az nem fér bele a nemzetközi jogrendbe, hogy Magyarország állampolgárságot ad idegenben élő nemzettársainak.

Nekik tetszett

A Ferinczek, Bauerek mindig provokálnak. Ez létezésük lényege. Most, hogy újra izmosodik a nemzet, gyakrabban szól a Himnusz, ijedten lépnének a fékre – csakhogy már nem ők ülnek a volánnál.

Szíverősítők hatása alatt

Szanyi Tibor EP-képviselő, aki pár napja fércmunkának minősítette az OLAF metróbeszámolóját a 167 milliárdos károkozásról, már nem az OLAF-vezetőkön keres fogást.

Kerék-Bárczy otthagyta a DK-t

Lemondott elnökségi tagságáról és a DK-ból is kilépett Gyurcsány Ferencék egyik alapembere, Kerék-Bárczy Szabolcs – derült ki a párt közleményéből.

Öngyűlölködők

Új stratégiát alkothattak a baloldalon az agytrösztök: nem elég Orbán Viktort, a Fideszt és a kormányt támadni, mennyivel izgalmasabb, ha önmagukat verik szét!
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.