2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: Bataclan

24 cikk 1/3 oldal

Börtönbüntetésre ítélték azt a csalót, aki egy merénylet túlélőjének adta ki magát

Hat hónap letöltendő és 18 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte csalási kísérlet vádjával azt a 29 éves francia férfit pénteken a Párizshoz közeli Versailles büntetőbírósága, aki hazudott, amikor a francia sajtóban azt állította: a 2015. november 13-i 130 áldozatot követelő iszlamista merényletek túlélője.

Összefogott a drogmaffia a terroristákkal

Az uniós terrorelhárítás csúcsrajáratása azt eredményezte, hogy soha nem látott számban kapcsolnak le embercsempészcsoportokat és kábítószer-kereskedelemre szakosodott bűnözőket.

Azonosítottak egy újabb párizsi merénylőt

Az iraki dzsihadista a Stade de France nemzeti stadionnál robbantotta fel magát 2015. november 13 – közölték szerdán francia rendőrségi források.

Sting koncertjével nyílik újra november 12-én a Bataclan

Sting koncertjével nyílik újra november 12-én a tavalyi párizsi merényletek egyik helyszíne, a Bataclan koncertterem, ahol a 130 áldozat közül kilencvenen vesztették életüket – jelentette be pénteken a Lagardere Unlimited Live Entertainment, a szórakozóhely tulajdonosa.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.