2022. január 19., szerda, Sára, Marió napja

Címke: barlang

22 cikk 1/3 oldal

A thai kormány felügyeli a barlangból kimentett focicsapatról készülő filmeket

A thai hatóságokat eddig öt külföldi filmes stáb kereste meg azért, hogy játék- vagy dokumentumfilmet forgathasson a Tham Luang-barlangból kimentett gyermek focicsapat történetéből – közölte Vira Rodzspocsanarat thai kulturális miniszter hozzátéve, hogy a kormányzat felügyeli a készülő produkciókat, ellenőrzi tartalmukat és mindent elkövet a megmentett csapat és családjuk magánéletének védelmében.

Újabb embert mentettek ki a thaiföldi barlangból

Újabb embert mentettek ki a thaiföldi Tham Luang barlangrendszerből hétfőn, a thaiföldi haditengerészet egyik tisztségviselőjének közlése szerint egy újabb gyerekről van szó.

Versenyfutás az idővel a thaiföldi barlangban rekedt gyerekek mentése

Versenyt futnak az idővel a thaiföldi barlangban rekedt ifjúsági focicsapat tagjainak kimentésén dolgozó szakemberek a helyi hatóságok szombati tájékoztatás szerint. Hozzátették, hogy az elkövetkező 3-4 napban nyílhatnak a legjobb lehetőségek a felszínre hozatalukra, mielőtt újabb heves esőzések sújtják a területet.
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.