2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: barcelonai terrortámadás

13 cikk 1/2 oldal

Őrizetbe vettek egy férfit a barcelonai terrortámadással összefüggésben

Őrizetbe vettek a hatóságok egy 24 éves marokkói származású férfit pénteken a kelet-spanyolországi Vinarozban, akinek feltételezhetően köze volt az augusztusi barcelonai és cambrilsi terrorakciókhoz – közölte internetes oldalán a spanyol belügyminisztérium.

Mécses a véres aszfalton

Ha valakinek az a terve, hogy káoszt teremtve, illegális migránsok millióit juttassa Európába, az attól sem riad vissza, hogy akár az Iszlám Államot is pénzelje.

Georg Spöttle: megáll az ember esze!

A biztonságpolitikai szakértőt felháborította, hogyan fordulhat elő a XXI. században, hogy az EU rendőrségi rendszerei nincsenek összekapcsolva egymással.

Barcelonai főrabbi: Európa elveszett

A rabbi arra biztatja a zsidó közösségeket, hogy hagyják el Spanyolországot, amit a terrorizmus gócpontjának nyilvánított.

Spanyolországi dzsihád

A céljuk az, hogy megdöntsék a fennálló, nemzetállami szuverenitás elvén alapuló világrendet, amely a nyugati civilizáció terjeszkedése és befolyása hatására terjedt el a világon.

Lelőtték a barcelonai gázolót

Egy spanyol rádió közlése szerin a hatóságok lelőttek egy férfit, aki testére erősített robbanóövet is viselt. Sajtóértesülések szerint ő lehetett Abujakub.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.