2023. június 8., csütörtök, Medárd napja

Címke: barátság

25 cikk 1/3 oldal

Hivatalosan is véget ér az exszovjet barátság

Hiába közeleg az év végi ünnepi időszak, sehogyan sem akar csitulni az ukrán–orosz ellenségeskedés. A kijevi parlament a két ország közötti barátsági szerződés megszüntetése mellett döntött.

Erdogan: a németországi látogatás elmélyítette a török-német barátságot

Recep Tayyip Erdogan török államfő szombaton kijelentette, hogy németországi látogatása elmélyítette a török-német barátságot, amikor a kölni Ehrenfeld városrészben felavatta a török állami vallásügyi hivatallal (Diyanet) szoros kapcsolatban álló németországi Vallási Intézmények Török-Iszlám Uniója (DITIB) új központi mecsetét.

A kormány számára a biztonság a fontos

Netanjahu köszönetet mondott Orbán Viktornak Izrael védelmezéséért a nemzetközi térben is. Mint fogalmazott: nagyra becsüli azt, hogy Budapest újra és újra kiállt Izrael mellett a nemzetközi fórumokon.

Testvérharc a negyeddöntőkben

A negyeddöntőkhöz érkezett a vb, és ma négy olyan csapat lép pályára, amelyeket esélyesebbnek tartanak a végső győzelemre, mint a másik ágon küzdő és szombaton fellépő kvartett tagjait.

Megfélemlítés helyett barátságot jelez

Van, aki bozontosnak hagyja, és van, aki csak egy vékony csíkot őriz meg, a többit kiszedi, míg olyan is akad, aki az összeset eltávolítja és tetováltat helyette egy csíkot, vagy éppen lemosható festékkel húz magának különlegesen ívelt utánzatot. De van-e evolúciós szerepe a szemöldöknek?
25 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.