2022. november 28., hétfő, Stefánia napja

Címke: bankszámla

15 cikk 1/2 oldal

Bankszámlák nyomában

A titkosszolgálati munka gazdasági alapjainak biztosítása bevett gyakorlat volt a vasfüggöny mindkét oldalán: fedőcégek sora biztosította az illegális pénzszükségleteket.

Százmilliót mosott tisztára

Százmillió forintos pénzmosás ­miatt emelt vádat egy férfi ellen a Fővárosi Főügyészség. A vádlott cégének bankszámlájára mintegy 74 millió forintnak megfelelő amerikai dollár érkezett.

Átláthatóbbá válnak a bankszámlák költségei

A magyarországi hitelintézeteknek évente díjösszesítőt kell majd küldeniük az ügyfélnek minden, a bankszámlája kapcsán igénybe vett pénzügyi szolgáltatásról.

Több lesz a mobiltelefon, mint a bankszámla

A globális mobil adatforgalom a 2021-ig hétszeresére emelkedik, a növekedés az okostelefonokra, az egyre gyorsabb hálózatokra és a mobilvideók terjedésére vezethető vissza.

Zárolták Sepsiszentgyörgy polgármestere bankszámláit

Kovászna megye prefektusa kérésére az adóhivatal zárolta Antal Árpádnak, Sepsiszentgyörgy polgármesterének a bankszámláit. Az esetről maga Antal Árpád számolt be egy hétfői sajtótájékoztatón.

Digitalizáció és készpénz

Az előrelépés és az innováció kulcsa az, hogyan lehet a munkafolyamatokat és az életünket online felületre vinni és digitalizálni.

Svájci bankban parkol a Portik-vagyon

A pénzhez csak személyesen férhetne hozzá, így a fogvatartást egyre nehezebben viselő egykori olajbűnözőnek éppen ezért komoly anyagi gondjai támadhatnak.

Jön a banki alapszámla

Októbertől havonta maximum az előző év bruttó minimálbérének másfél százalékáért veheti igénybe immár minden magyar állampolgár az alapvető banki szolgáltatásokat.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.