2023. október 4., szerda, Ferenc napja

Címke: bankok

116 cikk 1/12 oldal

Csok: amire érdemes figyelni

Ha valaki most tervezi a családi otthonteremtési kedvezmény igénybevételét, annak hasznosak lehetnek az alábbi sorok. Saját tapasztalatomat osztom meg, hogyan festett a valóság a mi esetünkben.

Kiegyenlítettebb idén a személyi kölcsönök igénylése

A korábbi éveknél időben kiegyenlítettebb idén a fogyasztási kölcsönök felvétele az MTI által megkérdezett bankok szerint, a lakossági fogyasztás idei jelentős bővülésével már év közben dinamikusan nőtt a hitelintézetek személyikölcsön-állománya, a háromnegyedévi adatok majdnem másfélszeres éves folyósítás-bővülést mutatnak.

Háttérkép: felfoghatatlanul nagy adósság alatt roskadozik a világ

A világ GPD-arányos adóssága 240 ezer milliárd dollár – jelentette ki Bogár László az ECHO TV Háttérkép című műsorában. A közgazdász hozzátette: abszurd állapot, de körülbelül 10 éven belül a világ adóssága elérheti a teljes vagyon szintjét.

Fontos a pénzügyi dolgozók továbbképzése

Új oktatási technikákat, a játékosságokat is szeretnék meghonosítani, ezáltal is közelebb hozva a telefonon és a számítógépen keresztül a képzési anyagot a tanulókhoz.

Csok: könnyített feltételek, több igénylés

Az újabb könnyítések eredményeként több családi otthonteremtési kedvezményt igénylő ügyfél kereste fel a bankokat, mint a korábbi hónapokban. A 10 millió forintos konstrukció iránt is egyre nagyobb az érdeklődés.
116 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.