2023. december 4., hétfő, Borbála, Barbara napja

Címke: Bán Teodóra

11 cikk 1/2 oldal

A Budapesti Tavaszi Fesztivál a fiatal művészek rendezvénye is

A Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) idén is biztosít fellépési lehetőséget fiatal művészeknek, hogy az új tehetségek a legnagyobbakkal együtt állhassanak a közönség elé - mondta a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) igazgatója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

3500 önkéntes lesz jelen a vizes vb-n

Összesen 3500 önkéntes lesz jelen a 17. FINA Világbajnokságon és az azt követő Masters Világbajnokságon, akik több mint 30 területen dolgoznak majd – közölték a szervezők szombati sajtótájékoztatójukon.

Budapest egyre népszerűbb a turisták körében

Idén és a karácsony előtti időszakban is igen nagy számú turistát vonzott a magyar főváros – mondta az m1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) ügyvezetője.

Megnyílt a Budapesti Karácsonyi Vásár

Kézműves termékekkel és minőségi gasztronómiai kínálattal várja az érdeklődőket péntektől a Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren.

Élménycsomag budapesti turistáknak

Budapest legfontosabb küldőor­­szága maga Magyarország. Tavaly több mint egymillió belföldi turista fordult meg a fővárosban.

Több a jól fizető turista

Kiemelkedő évet zártak a budapesti fürdők tavaly, a vendégek száma 15 százalékkal, a bevételek pedig 17 százalékkal nőttek.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.