2019. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: baloldal

614 cikk 1/62 oldal

Egy vészterhes tavaszi nap emléke

2002 óta nyilvánvaló, hogy itt a baloldal akkor lesz legitim, ha az utolsó 2002-es szereplő is eltűnik a soraikból, és utána tettekkel bizonyítják a nemzethez tartozásukat.

Érdektelenség a baloldali előválasztáson

A választásra jogosultak 2 százaléka szavazott a főpolgármester-jelöltekre. Ma ért véget a főpolgármester-jelöltségéről döntő előválasztás, Karácsony Gergely mérkőzhet Puzsér Róberttel.

Már a rasszizmust is elnézi az ellenzék

Hiába a karlendítős videó, a cigányverős hangfelvétel, a DK szemrebbenés nélkül mentegeti a Jobbikot és Sneider Tamást. Pedig Gyurcsány Ferenc korábban valósággal sportot űzött a párttól való elhatárolódásból.

Budapestet nem érdekli a baloldali előválasztás

A baloldali előválasztás győztese a júniusi második fordulón mérkőzhet meg az LMP támogatását élvező Puzsér Róberttel, illetve a liberálisok aspiránsával, Sermer Ádámmal.

A baloldal kitart Sneiderék mellett

Míg felesége náci karlendítését bohóckodásnak nevezte, a cigányok agyonütéséről szóló hangfelvételt szövegkörnyezetéből kiragadott mondatoknak titulálta aJobbik elnöke.

XX. századi ellenzék

Addig, amíg nyugaton identitás-politizálás zajlik, és a XXI. századi kihívásokról vitatkozik a politika, a magyar baloldal beleragadt a 90-es évekből örökölt témákba.

Baloldali előjáték

Nem félnek ezek a pártok és jelöltek az emberek, főként a baloldali érzelműek jogos haragjától, amiért azok ismét átverve érezhetik magukat?
614 cikk 1/62 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.