2023. március 29., szerda, Auguszta napja

Címke: Balog Zolán

6 cikk 1/1 oldal

Virtuóz zenével a gyermekekért

A Virtuózokkal, Caramellel, a Kodály Filharmonikusokkal, valamint a Pécsi Vonósokkal készül egyedülálló jótékonysági hangversenyekre a Magyar Zenei Kulturális Alapítvány.

Megkezdődött az évad a Nemzeti Színházban

Megkezdődött az évad a budapesti Nemzeti Színházban, amely az idén ünnepli fennállásának 180. és jelenlegi épülete megnyitásának 15. évfordulóját.

Kereszténység nélkül nincs jövő

A miniszter (jobbra) szerint az egyház feladata a hit védelmezése – hangsúlyozta a Föld sója közép-európai keresztény találkozón Balog Zoltán.

Javulhat az ország nemzetközi megítélése

Jelentősen változhat Magyarország nemzetközi megítélése, miután osztrák jogi szakértők úgy érveltek: nem kifogásolható a menedékkérők befogadásának ausztriai korlátozása – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1-en.

Balog: már van lehetőség változtatásokra az oktatásban

Az emberi erőforrások minisztere szerint már olyan stabil az ország helyzete, hogy lehetőség nyílik belső korrekciókra az oktatási rendszerben, az érintettek érdekeit jobban figyelembe véve.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.