2024. július 20., szombat, Illés napja

Címke: bali

10 cikk 1/1 oldal

Mozgolódik az Agung

Erős földremegések kíséretében friss magma tör ki a Bali szigetén található Agung vulkánból. Az indonéz hatóságok átmenetileg Bali nemzetközi repülőterét is lezárták.

Balin a legmagasabb szintű riasztást adták ki az Agung vulkán kitörése miatt

A legmagasabb, négyes szintű, „vörös” riasztást adta ki hétfőn hajnalban az indonéz katasztrófavédelmi hatóság a Bali szigetén lévő Agung vulkán hét végén kezdődött kitörése miatt, és azonnali távozásra szólította fel a vulkán 8-10 kilométeres körzetében élőket.

Tucatnyian haltak meg fölcsuszamlásokban Balin

Tizenkét ember meghalt, és öten megsérültek földcsuszamlásokban az Indonéziához tartozó Bali szigetén – közölte pénteken az indonéz katasztrófavédelmi hivatal.

Az ügyészség vette át Mesterházy Ernő ügyét

A Központi Nyomozó Főügyészség folytatja a Demszky Gábor volt főtanácsadója, Mesterházy Ernő Bali szigetén található luxusingatlanjai ügyében elrendelt nyomozást.

Terrortámadás veszélyére figyelmeztette Ausztrália Indonéziát

Terrortámadás nagy veszélyére figyelmeztette Ausztrália csütörtökön Indonéziát, egyben nyomatékosan javasolta a délkelet-ázsiai országot és annak népszerű üdülőszigetét, Balit felkereső utazóknak, hogy legyenek nagyon óvatosak.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.