2023. február 1., szerda, Ignác napja

Címke: Balázs János

16 cikk 1/2 oldal

A klasszikus zene jelenvaló

A Virtuózok mára sikersorozattá emelkedett. A vetélkedő a komolyzene erejével teremt kapcsolatot a műélvezők és a jövő talentumai között.

Szabadtéri tárlattal állítanak emléket Balázs Jánosnak Salgótarjánban

Szabadtéri tárlattal állítanak emléket Balázs János nemzetközileg is elismert, roma származású festőművésznek, költőnek Salgótarjánban a városszépítő egyesület önkéntesei; a munka szombaton kezdődik Balázs János szobrának közelében, a tárlatot vasárnap délután nyitják meg - tájékoztatta az MTI-t a szervező "Sakkozzuk ki!" Akciócsoport tagja csütörtökön.

Improvizációs est a Zeneakadémián

Amikor egy zenész teret enged az improvizációnak, az olyan, mintha szélesre kitárná lelke ablakait, és mögötte teljesen lemeztelenedve állna.

Kultuszépítés a nyitottság jegyében

Immár harmadik évébe lépett a Balázs János Liszt Ferenc-díjas zongoraművész kezdeményezése révén életre hívott Cziffra György-fesztivál.

A kultúrát szolgálva

Az elmúlt egy évben az M5 forgatócsoportjai jelen voltak a magyar kulturális élet kiemelkedő rendezvényein, a stábok bejárták az ország valamennyi szegletét.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.