2023. május 29., hétfő, Magdolna napja

Címke: Balatoni Kör

8 cikk 1/1 oldal

Új szezont nyitottak a Balatonnál

Strandpapucs helyett túracipőt, sétahajó helyett Kishegy-járó turistabuszt és egész évben nyitva tartó vendéglátóhelyeket ajánlanak a Lellére vagy Boglárra látogatóknak.

Meghosszabbítaná a nyári szezont a Balatoni Kör

A jó idő tükrében csaknem másfélezer dél-balatoni vendéglős, büfés, divatáru-kiskereskedő is folytatná az idényt. Nem zárni vagy temetni, hanem újranyitni kell ilyenkor a szezont

A Gangesz a bíróságon

Megillethetnek-e egy partszakaszt, egy fát vagy egy tavat ugyanazok a jogok, mint minket, embereket? Vajon ökoszisztémánk kivéreztetése megállítható-e a tárgyalóteremben?

Városbrand a Balatonnál

Új turisztikai szlogennel állt elő Balatonboglár: a „Boglár Veled kerek” a tóparti város szimbolikus gömbkilátója köré építi modern város- arculatát.

Jégvarázs

Közel tízezren keltek át Közép-Európa legnagyobb befagyott taván. Újévkor sokan a jeges vízbe csobbannak Szigligetnél. A paloznaki szőlőtőkék felől Sinatra szól.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.