2021. október 17., vasárnap, Hedvig napja

Címke: Balatonföldvár

18 cikk 1/2 oldal

Fejlesztések a Balatonnál

Lendületesen fejlődik Balatonföldvár turisztikai infrastruktúrája. Hét éve több mint 65 millió forintot fordított az üdülőhely önkormányzata a város keleti strandjának korszerűsítésére.

Olcsóbb lesz az üdülés Balatonföldváron

Hét év óta folyamatosan erősödik és egyre stabilabb Balatonföldvár helyi gazdasága, ezért az üdülőváros képviselő-testülete úgy döntött: első lépésben az állandó lakosokat, de a nyaralókat is érintő adókat mérsékeli.

Nem korlátozzák a szabadstrand használatát

A Bahart menedzsmentje közleményben azt írta, a tervezett fejlesztés a jelenlegi szabadstrandra vonatkozóan semmiféle korlátozást nem tartalmaz,

Bár remekelt, Berecz mégis kissé csalódott

Berecz Zsombor az ötödik helyen végzett Balatonföldváron, a vasárnap befejeződött finndingi-világbajnokságon. A magyar vitorlázó egyrészt nem tagadja, hogy kicsit csalódott, hazai vizeken érmet szeretett volna szerezni, másrészt viszont ez volt pályafutása eddigi legjobb vb-szereplése.

Földvári szerelem

A 122 esztendős Schilhan-ház – eredeti nevén Kedves – mind lakóit, mind az egykori tulajdonosokat tekintve tavi kuriózumnak számít, teli érdekes történeti és családi mozzanatokkal.

Többmilliárdos központi mentőöv

Összesen 743 önkormányzatnak 4,5 milliárd forint támogatást ítélt oda hétfőn Pintér Sándor belügyminiszter a tárcaközi bizottság javaslata alapján.

Huszonöt éve lett város Balatonföldvár

Egyetemista volt, amikor 1992-ben városi rangot kapott az alig több, mint kétezer lelkes település, és mint a község többi lakója, ő is büszke volt a megtisztelő cím elnyerésére.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.