2020. szeptember 20., vasárnap, Friderika napja

Címke: Balaton-felvidék

15 cikk 1/2 oldal

Ellopták a mencshelyi pléhkrisztust

A pléhkrisztus horganyzott lemezből készült, azt nem veszik át a színesfém-kereskedők, így inkább a régiségpiacon, vásárokon próbálják majd eladni a vallási jelképet.

Balaton-felvidéki kultúrlátkép

A Pintér Galéria és Aukciósház szombaton tartotta immár hagyományos árverését a füredi parton, és különleges programokkal vár a lovasi Lovas Kikötő is.

Labdaházi tünet

„Labdaházi nemzetgyűlést” szervezne a tavaszi választásokon alulmaradt pártok részvételével Gyurcsány Ferenc demokratikus gondolkodó, Balaton-felvidéki habzóborász.

Zene, tánc és irodalom a Káli-medencében

Csütörtökön kezdődik az idei Salföldi Dalföld a Káli-medence idilli környezetében. A négynapos összművészeti fesztivál minden évben egyedi tematika köré szerveződik.

Maurer és ürmös (2.)

Rezeda Kázmér bort kóstol Magyarkanizsán, a Balkán étteremben, jó pljeskavica után, Móricz Árpád tiszteletes úr értő bortolmácsolásában, Maurer-bort, de lesz meglepetés is.

Kultúrtáj

A borászok teljes építési tilalmat vezetnének be, hogy megakadályozzák az ingatlanbefektetők ügyeskedéseit, és megóvják a történelmi borvidéket.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.