2024. február 25., vasárnap, Géza napja

Címke: Bajnai

19 cikk 1/2 oldal

A gyenge vezető mítosza

Gyurcsány után Bajnai és Mesterházy szintén megfeleltek annak a toposznak, miszerint az agresszív Orbán Viktorral szemben egy kedvesnek látszó, kicsit teszetosza figurát kell indítani.

Alstom-ügy: szakértői vizsgálatok

A nyomozó ügyészek három gyanúsítottat találtak eddig, egy lehetséges gyanúsítottat továbbra is köröznek. Közszereplő egyelőre nem érintett az ügyben.

Részéről lezárta…

Az elegánsan hűvös, kívülálló – ugyanakkor kivételes szakértő – államférfit alakította Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök, amikor a minap a hazai politikáról kérdezgette az Index.hu.

Prágán keresztül támad a liberális maffia

Magyar Bálint nyugdíjaskorba lépett, s szemlátomást szétunatkozza az agyát. Nyilván úgy véli, nagy hasznára lehetne még ennek a sokat szenvedett országnak.

Kifulladó olimpiaellenes aláírás-vadászat

Ami várható volt, beteljesedni látszik: kezd kifulladni a Momentum Mozgalom aláírásgyűjtési lendülete, minden kommunikációs handabandázás ellenére.

Az Alinsky-módszerek már működésképtelenek

A 2006. szeptember 17-ét követő rendőri brutalitás – és annak következménynélkülisége – a mindaddig bevett jogászi világképet megrengető tanulságokat is hordozott.

A Fidesz megvizsgálná a 2010 előtti kiadásokat

Meg kell vizsgálni a 2010 előtti kormányzati kommunikációs kiadások jogszerűségét és azt, hogy kik voltak a szerződések fő haszonélvezői a Fidesz szerint.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.