2023. március 26., vasárnap, Emánuel napja

Címke: Bajkai István

13 cikk 1/2 oldal

Sargentini-jelentés: precedensértékű ügyről van szó

Az európai bíróság elfogulatlansága a tétje a magyar kormány által szerdán az Európai Bíróságnak benyújtott, a Sargentini-jelentés európai parlamenti elfogadásának módját megtámadó beadványának – mondta Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője Napi aktuális című műsorunkban. Az Országgyűlés igazságügyi bizottságának kormánypárti tagja szerint precedensértékű ügyről van szó.

Magyarországot nem érhetik rágalmak

Támogatja az Országgyűlés Igazságügyi Bizottsága a Sargentini-jelentés visszautasításáról szóló országgyűlési határozati javaslat elfogadását – erről Bajkai István fideszes országgyűlési képviselő beszélt az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A politikus szerint a jelentés alaptalanul fogalmaz meg kritikákat a magyarországi jogállamiságról

Az erdélyi magyarokat meg akarják félemlíteni

A hónap elején a román legfelsőbb bíróság terrorizmus vádjával öt év letöltendő börtönbüntetésre ítélt két székelyföldi magyar fiatalembert. Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője a Napi aktuálisban elmondta: nincsenek olyan bizonyítékok, ami alapján arra lehetne következtetni, hogy bármilyen súlyos bűncselekményt elkövettek volna ezek a fiatalemberek.

Nem, a város nem mindenkié

Ki kell mondani a következőket: nem szabad tovább tolerálni a bűztől és kosztól terjengő villamosokat, buszokat, padokat és parkokat!
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.