2024. május 18., szombat, Erik, Alexandra napja

Címke: Bácsi Péter

18 cikk 1/2 oldal

Éremmel sem vezet út Tokióba

A kötöttfogás 72 kg-os kategóriájában ezüstérmes Korpási Bálint az elveszített döntője után érthetően nem volt boldog, és még keserűbbé tette az a kérdés, hogy készül-e az olimpiára.

Valóság lett az álomból

Korpási Bálint nem mondhatja, hogy minden jó, hiszen ő elveszítette a döntőjét a budapesti birkózó-világbajnokságon, de a pénteki nap vége jobban nem is alakulhatott volna.

Bácsi Péter világbajnok!

A Ferencváros 35 éves klasszisa a pénteki döntőben a török Emrah Kussal csapott össze, aki az első menetben 3-0-ra vezetett, ám Bácsi fordított és 4-3-ra győzött.

Aggódik a kötöttfogású birkózókért a Fradi világbajnoka

Bácsi Péter világ- és Európa-bajnok birkózó szerint teljes bizonytalanság tapasztalható mostanában a kötöttfogású versenyzők körében, mivel a szabályok folyamatosan változnak, s egyelőre még azt sem tudni, hogy a jövő héten milyen feltételek szerint kell küzdeni a szőnyegen.

Pályázatot ír ki a birkózószövetség a kapitányi tisztségekre

Komplex sportágfejlesztési program kidolgozására fogadott el tervezetet a Magyar Birkózószövetség (MBSZ) elnöksége. A határozatból az is kiolvasható, a szakágvezetőket pályázat útján fogják kiválasztani, azaz a jelenleg kapitányi funkcióban dolgozó edzőket ugyan nem mentik fel, de közfelkiáltással nem is marasztalják – ők is nyújthatnak be pályázatot.

Változtatásokról döntött a birkózó-szövetség elnöksége

Az utánpótlás szerkezeti átalakítását, a klubok megerősítését és a központosított olimpiai felkészülés bevezetését tervezi a Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ) a most következő olimpiai ciklusra, amelyre pályázat útján fogja kiválasztani a szakágak irányítóit.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.