2019. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: autópálya

151 cikk 1/16 oldal

Január 31-én lejárnak a 2018-as éves autópálya-matricák

Január 31-én lejárnak a 2018-as éves autópálya-matricák, amelyekkel már csak jövő héten csütörtök éjfélig lehet jogszerűen közlekedni a magyarországi útdíjköteles autópályákon és autóutakon – hívja fel a figyelmet a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt.

Magyarország úthálózata folyamatosan bővül és megújul

A kormány célja, hogy Magyarország bármely pontjáról 30 percen belül elérhető legyen egy autóút vagy autópálya szakasz – mondta Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár.

Állandósult román sztrádagondok

Legfőbb prioritásának tekinti a román ügyvivő szállításügyi miniszter azt, hogy az eddiginél sokkal gyorsabb ütemben folytassák az autópályák építését.

Változik a forgalomterelés az M1-esen a hétvégén

Átalakítják a forgalomterelést szombaton és vasárnap az M1-es autópálya Bicske és Tatabánya közötti szakaszán zajló munkákhoz kapcsolódóan, ezért forgalomkorlátozásokra kell számítani – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pénteken az MTI-vel.
151 cikk 1/16 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.