2023. január 29., vasárnap, Adél napja

Címke: auróra

11 cikk 1/2 oldal

Auróra-belövés

Józsefváros jegyzője tegnap úgy határozott, hogy a környéken élők panaszai nyomán ezentúl este tízkor be kell zárnia az Auróra Kioszk nevű drogfészeknek.

A becsempészett forradalmár

Lenin esetében volt szó illegalitásról, zseniális szervezésről, teóriákról, csak a valóságról nem volt szabad beszélni soha.

Az orosz forradalom száz éve forgatta fel a világot

Az orosz forradalmárok a múltat akarták végleg eltörölni, nem csak a cárizmust. Az értelmiség, az üzletemberek és a szakemberek legjavát Lenin emigrá­ció­ba kényszerítette.

Füvészöröm

Emlékezetes, nyár elején a rendőrség drograzziát tartott az Aurórában, ahol több átlényegült füvészt is talált.

Levél David Van Cleve-nek

Nagy érdeklődéssel várom, hogy bejelentkezzen Kocsis Mátéhoz az Illés söröző, a Mária Café és a Klinikák aluljáró gyrososa ügyében is.

Auróra-ügy: amerikai vizit

David Van Cleve szeretne találkozót kérni a polgármestertől, hogy tájékozódjon az Auróra közösségi ház körül kialakult jogi helyzetről – tudta meg a Magyar Idők.

Egy másik Auróra

Kiverte a járásából Juhász Péter Együtt-elnököt, hogy a rendőrség a napokban drograzziát tartott – volt képe drograzziát tartani – a VIII. kerületi elvarázsolt kastélyban.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.