2024. május 19., vasárnap, Ivó, Milán napja

Címke: átlagbér

9 cikk 1/1 oldal

Jelentősen emelkednek a minimálbérek

Megállapodtak a munkaadói és a munkavállalói érdekképviseletek, ennek köszönhetően 16-16 százalékkal emelkedik a minimálbér és a garantált bérminimum a következő két évben.

Károgók! 322 800 forint!

A kormány, vagy ha úgy tetszik, az ország sikerének örülni legalábbis eretnek gondolat, de inkább lesajnálni való, megbocsáthatatlan ősbűn.

Czibere Károly: szociális diagnózist készíthetnek 2018-tól

A kormány azt tervezi, hogy 2018-tól bevezeti a szociális diagnózist, amely a rászorulók egyénre szabott segítségnyújtásához szükséges – nyilatkozott Czibere Károly, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára a Magyar Hírlapnak.

Megnyomná a béreket a járulékcsökkentés

Akár 25 ezer forinttal is nőne a nettó magyar átlagbér, ha 5 százalékponttal csökkennének a munkavállalókat sújtó közterhek – mondták a lapunknak nyilatkozó szakértők.

Több fizetést vihetünk haza

A béremelések éve az idei: a minimálbér 105 ezerről 111 ezer forintra emelkedik, az átlagbérek pedig nettó 5,5 százalékkal nőnek.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.