2023. szeptember 25., hétfő, Eufrozina, Kende napja

Címke: átadó

9 cikk 1/1 oldal

Átadták a Szent Erzsébet rózsája-díjat

Horváth Kálmánné, a Győri Karitász önkéntese kapta idén a Szent Erzsébet rózsája-díjat, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) elismerését. A kitüntetést Veres András győri megyés püspök, a testület elnöke adta át szombat este a budapesti Szent István-bazilikában.

Átadták az új egészségházat Szeged-Kiskundorozsmán

Átadták az új egészségházat hétfőn Szeged-Kiskundorozsmán, a több mint 280 millió forint uniós és önkormányzati forrásból kialakított intézményben csaknem húszezer ember ellátásáról gondoskodnak.

Akik élhetővé teszik Magyarországot

Másodszor adták át a Jószolgálat-díjat június 1-jén a szociális ágazatban dolgozó személyeknek, innovatív szervezeteknek, valamint az önkéntes segítőknek és közösségeknek.

Az elnök szerint a legjobb Oscar-díj átadó volt az idei

Az egyik legjobb Oscar-díjátadó gála volt a vasárnapi, a felmerült problémákat pedig kezelni fogják – biztosította az amerikai filmakadémia tagjait emailben Cheryl Boone Isaacs, a testület elnöke.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.