2023. március 23., csütörtök, Emőke napja

Címke: átadás

73 cikk 1/8 oldal

Átadták a 471-es út Hajdúsámsont elkerülő szakaszát

Ünnepélyesen átadták a 471-es számú főút Hajdúsámsont elkerülő szakaszát szerda délelőtt. A forgalom előtt szerda este vagy csütörtök reggel nyitják meg a 8,6 kilométer hosszú utat – közölte a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. útfejlesztési igazgatója a helyszínen.

Átadták az idei Pro Architectura díjakat

A magyar építészeti kultúra népszerűsítésében, a minőségi épített környezet létrehozásában, az építészeti értékek megóvásában és az építészeti szemléletformálásban kifejtett tevékenységért adták át idén a Pro Architectura díjakat szerdán az Országházban.

A nemzet kosárlabda-akadémiája

Tegnap Pécsen megnyitották a Nemzeti Kosárlabda-akadémiát, a 3,1 milliárd forintos költséggel másfél év alatt felépült létesítményt.

Kihirdetik a Nobel-díjasokat

A közismert botrány miatt idén nem osztanak irodalmi Nobel-díjat. Az egyéni díjazottak kilencmillió svéd koronát kapnak.

Minőségi ugrás a pécsi kollégiumban

Tegnap átadták a Pécsi Tudományegyetem (PTE) felújított Damjanich Kollégiumát. A beruházást a Modern városok program 450 millió forintos forrásából valósították meg.
73 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.