2023. február 4., szombat, Ráhel, Csenge napja

Címke: árusok

7 cikk 1/1 oldal

A sárkány füstje

Az Vörösmarty téri karácsonyi vásár árusainak nagyon szigorú előírásoknak kell megfelelniük, bekerülni újoncként szinte lehetetlen, a piac „le van osztva”.

Nem drágul a fenyőfa az ünnepekre

Idén is változatlan áron lehet beszerezni a fenyőfákat, egy kisebb lucfenyőért két és fél ezer forintot kérnek el a kereskedők.

Birtokvédelmet kaptak a szegedi árusok

Birtokháborítást követett el Szegeden a Cserepes sori Piac Kft. harminc, a létesítmény területén pavilont bérlő kereskedővel szemben – közölte birtokvédelmi eljárása végén a makói jegyző.

Újabb tüntetést tartanak Szegeden

A megfélemlítés ellenére megtartják nagyszabású tüntetésüket a Cserepes sori piac kereskedői Szegeden – mondta lapunknak az árusok képviselője.

Perelhetnek a szegedi kereskedők

Bírósághoz fordulnak a szegedi Cserepes sori piac pavilonjainak bérlői, ha szerdától felmond nekik a létesítményt működtető cég vezetése – jelentette ki lapunknak Szabó Bálint, a kereskedők jogi képviselője.

Győztek a szegedi árusok

Elmarad a brutális díjemelés a szegedi Cserepes sori piacon. A körvonalazódó egyezség szerint csak 5-7 százalékkal emelkednek a díjak, amit az árusok el tudnak fogadni.

Tüntetés lesz a szegedi városháza előtt

Egy nap alatt több száz aláírás gyűlt össze, a tiltakozó ívet a városháza előtti megmozduláson kívánják átadni Szeged MSZP-s vezetésének.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.