2023. február 1., szerda, Ignác napja

Címke: árulás

12 cikk 1/2 oldal

Egyre többen kérik számon Vonát

Egyre jobban körvonalazódik a Jobbik árulása, Vona Gábor pedig eldobta a radikálisokat. Erre Morvai Krisztina is rámutatott – mondta Bede Zsolt.

A Jobbik III. Richárdja

A Jobbik III. Richárdja 2018 tavaszán ki fog lovagolni a csatamezőre, hogy ott a választók akaratából elvérezzen. S utolsó szavai ezek lesznek majd: Árulás, árulás, árulás!

Júdás napja

Az a reggel maga volt a jeges bizonyosság. Ha akadt, aki még kétkedett, kik állnak szemközt, most meggyőződhetett. Hallgassuk csak Kádár három nappal korábbi beszédét.

Árulással vádolják a zambiai ellenzék őrizetbe vett vezetőjét

Őrizetbe vették az árulással vádolt Hakainde Hichilemát, a zambiai ellenzéki Egyesült Párt a Nemzeti Fejlődésért vezetőjét, amiért a hatóságok szerint feltartóztatta Edgar Lungu zambiai elnök gépkocsikonvoját – jelentette be szerdán a dél-afrikai állam rendőrségi vezetője.

Pukli, az ellenzék árulója

Láthatóan értelmezési zavart, tulajdonképpeni árulást sejtető diskurzust váltott ki a baloldali és liberális véleményvezérekben Pukli István Magyar Időknek adott interjúja.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.