2022. július 4., hétfő, Ulrik napja

Címke: árubemutató

5 cikk 1/1 oldal

Nehezebb dolguk lehet az árubemutatós cégeknek

A kormányzati intézkedéseknek köszönhetően kevesebb mint tizedére szorult vissza a fogyasztóvédelmi hatósághoz árubemutatós megtévesztésekkel kapcsolatban beérkező panaszok száma.

Kibújnak a kötelezettségek alól

A horvát tulajdonosú magyarországi vállalkozás orvosi vizsgálatnak álcázott árubemutatókon időseket vesz rá a több százezer forintos vásárlásokra.

Árubemutatókat vizsgálnak a hatóságok

A hatóságok együttműködnek az árubemutatókkal kapcsolatos eljárásaik során, és szigorúan fellépnek a jogsértő vállalkozások ellen – hívta fel a figyelmet a Gazdasági Versenyhivatal, a Magyar Nemzeti Bank és a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság közös közleménye.

Árubemutatón járt a fogyasztóvédelem főigazgatója

Akaratlanul termékbemutatóra invitálta egy vállalkozás a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) főigazgatóját, Szente Istvánt, aki kísérőjével, a fővárosi kormányhivatal egyik felügyelőjével együtt mint vásárlók hallgatták végig a programot, átvették a nyereményjátékon kisorsolt ajándékot, szerződést kötöttek, majd igazolták magukat, s közölték, hogy hatósági ellenőrzés történt – tájékoztatta a fogyasztóvédelem csütörtökön az MTI-t.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.