2024. július 18., csütörtök, Frigyes napja

Címke: Ars Sacra Fesztivál

6 cikk 1/1 oldal

Harangokba zárt szavakkal

Az Ars Sacra fesztiválhoz kötődő programsorozat részeként a Petőfi Irodalmi Múzeumban egy nagyon érdekes kiállítás nyílt.

Megnyílt az Ars Sacra Fesztivál

Erdő Péter kiemelte: a 12. alkalommal megrendezett fesztivál évről évre arra ösztönöz, hogy különböző művészeti ágak alkotásain keresztül, „a művészetek teljes skáláján érzékeljük a szentet”.

Civilizációmentő a hit

Dóczy Péter színész-rendező lapunknak elmondta: az ifjúság megismertetése a keresztény kultúrával elháríthatja az európai civilizációt fenyegető törekvéseket.

Útra kel a Néprajzi Múzeum

Az európai néprajzi múzeumok élvonalába fog tartozni az új Néprajzi Múzeum – mondta Kemecsi Lajos főigazgató, aki azt is elárulta, hogy francia intézmények már jelezték, kiállítást szeretnének rendezni az új épületben

Jövő pénteken kezdődik az Ars Sacra Fesztivál

Jövő pénteken kezdődik és tíz napig tart az Ars Sacra Fesztivál, amely több mint hatszáz ingyenes zenei, irodalmi, művészeti programmal várja vendégeit szerte az országban és a határon túl is.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.