2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: Arizona

16 cikk 1/2 oldal

Elhunyt John McCain szenátor

A vietnami háború veteránját, aki 2008-ban alulmaradt Barack Obamával szemben az amerikai elnökválasztáson, egy éve kezelték az agydaganat egyik gyógyíthatatlan formájával.

Felnőttjátszótér

Molnár Dániel kilencéves kora óra varietéműsorokban szerepel, az artistaképzőben bohóc szakon végzett, majd orientalistadiplomát is szerzett.

Trump kitart a mexikói fal felépítése mellett

Legfeljebb a bizalomépítés kezdete lehetett, ám áttörést nem jelentett Donald Trump mexikói útja: a republikánus elnökjelölt az USA-ba hazatérve Arizonában épp olyan keményen szólalt fel a törvénytelen bevándorlás ellen, mintha el sem utazott volna Mexikóvárosba.

Kilenc nap után találtak meg egy eltévedt idős nőt

Kilenc nap után találták meg a hatóságok egy arizonai erdőben azt a 72 éves asszonyt, aki unokáihoz indult, ám út közben eltévedt, és kifogyott az üzemanyag a kocsijából.

Arizonában összecsaptak Trump hívei és ellenzői

Ezúttal az arizonai Phoenix városának közelében csaptak össze Donald Trump republikánus elnökjelölt-aspiráns hívei és ellenzői, miután az ellene protestálók parkoló autókhoz láncolták magukat, elzárva a milliárdos üzletember kampánygyűlésének helyszíne, Fountain Hills városka felé vezető utakat.

Tiltakozók torlaszolták el a forgalmat Trump egyik arizonai kampányrendezvényénél

Az Egyesült Államokban Donald Trump republikánus elnökjelölt-aspiráns ellen tiltakozók tucatjai torlaszoltak el egy közutat, amelyik egy szombati Trump-kampányrendezvény helyszínéhez vezetett az Arizona állambeli Phoenix városának közelében – számolt be a Fox News konzervatív amerikai hírtelevízió.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.