2024. április 19., péntek, Emma napja

Címke: áremelés

13 cikk 1/2 oldal

Inkább net, mint bunyó

Hemzsegnek a Black Friday címkéktől a boltok. A tíz-húsz százalékos leárazás mellett nem ritka a nyolcvanszázalékos árengedmény sem.

Nagy az áremelési nyomás a hússzektoron

A Kínában megjelent afrikai sertéspestis (ASP) megmozgathatja a világpiacot – írta a Világgazdaság az agrárkamara szakértőinek helyzetelemzésére hivatkozva.

Drágul a liszt augusztustól

A búzatermelők elégedettek a termés mennyiségével és minőségével is, és az árak további emelkedését várják, a malmok arra készülnek, hogy az új termésből készülő liszt árát 5-10 százalékkal megemelik – írta a Világgazdaság kedden.

Drágább lehet a kenyér

A kereskedőkkel egyeztetett csütörtökön a pékszövetség, az egyre nagyobb bérköltségek miatt ugyanis elkerülhetetlennek látják a kenyér árának emelését.

A családok nyernek az alacsony infláción

Nem okozott meglepetést a tegnap közzétett legfrissebb inflációs adat, az elemzők szerint a béremelések ellenére továbbra sincs inflációs nyomás a gazdaságban.

Drágábban ikszelhetünk a skandináv milliókért

Csütörtökön emeli a skandináv lottó árát a Szerencsejáték Zrt. – November 10-étől egy játékért 250 forintot kell fizetni – közölte a Magyar Idők érdeklődésére a társaság.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.