2019. szeptember 20., péntek, Friderika napja

Címke: Aranylabda

20 cikk 1/2 oldal

Aranylabda az ágya mellé

Aligha hökkent meg bárki is, amikor hétfő este az Aranylabda átadásakor Modric vehette át a trófeát, ezzel az övé lett az összes legfontosabb egyéni elismerés az idén a labdarúgásban.

Modricé lett az Aranylabda is

Noha a két trófea már három éve különvált, idén a horvát klasszis mégis egyesítette a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, a FIFA díját az Aranylabdával.

Luka Modric lett a torna legjobb játékosa

A horvát Luka Modric kapta az oroszországi labdarúgó-világbajnokság legjobb játékosának járó Aranylabdát a vasárnapi döntő után.

Aranylabda karácsonyra

A két világbajnoki ezüstérem, az „évszázad mérkőzése”, a 6:3 mellett Albert Flórián 50 évvel ezelőtti elismerése a magyar labdarúgás legnagyobb teljesítménye.

Flóri bácsi, a nagy sztár

Ha azt halljuk, ötvenéves az aranylabda, akkor nem is lehet vitás, kire, mire gondolunk. Albert Flórián – első és máig utolsó magyarként – 1967-ben kapta meg a becses díjat,

Ronaldo befogta Messit

A papírformának megfelelően idén is Cristiano Ronaldo kapta az Aranylabdát. A Real Madrid 32 éves labdarúgóját 2017-ben ötödszörre koronázták meg.

Ötödször Cristiano Ronaldóé az Aranylabda

Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál válogatott futballistája – a rekorder Lionel Messit utolérve – 2017-ben ötödször nyerte el az év legjobb játékosának járó Aranylabdát.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.