2024. április 20., szombat, Tivadar napja

Címke: arany

68 cikk 1/7 oldal

Csak óvatosan az arannyal!

Hosszú távú nemzet- és gazdaságstratégiai célokat szem előtt tartva az ország aranytartalékának jelentős emeléséről döntött a Magyar Nemzeti Bank.

A csökkenő aranyár meghozta a vételi kedvet a világpiacon

A világpiacon 964 tonna arany talált gazdára 2018 harmadik negyedévében, 1 százalékkal több az előző év azonos időszakához képest; az aranykínálat fedezte ezt, 1162 tonnát tett ki ebben az időszakban – ismertette a Conclude Befektetési Zrt. az Arany Világtanács legfrissebb adatait az MTI-vel.

Felduzzasztott aranytartalék

A jegybank szerint ezzel is tovább erősödik a gazdasági stabilitás és a bizalom, lévén az arany hagyományosan stabil befektetési terméknek számít.

Arany lett a csetlés-botlás vége

A 73 éves Noskó Ernő, az Újpest egykori válogatott labdarúgója egyike azoknak, akik magyar futballistaként – eddig – utoljára nyertek olimpiai bajnokságot.

Sikeres mexikói aranyásók

A mexikóvárosi öttusa-vb női döntőjében volt egy hatodik tusa is, a körömrágással kombinált számolgatásé, amiből aztán a triónk olyan jól jött ki, hogy világbajnok lett.

Verrasztó Dávid aranyérmes 400 méter vegyesen

A címvédő Verrasztó Dávid aranyérmet nyert csütörtökön 400 méter vegyesen a Glasgow-ban zajló úszó Európa-bajnokságon. Késely Ajna ezüst-, Burián Katalin bronzérmet nyert.
68 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.