2023. február 9., csütörtök, Abigél, Alex napja

Címke: Arany Medve

9 cikk 1/1 oldal

Deutsch visszavágott Enyedi Ildikónak

Ne szégyelld és ne félj tőle – ezt üzente Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő az Arany Medve-díjas Enyedi Ildikónak, a művész Magyarországot bíráló szavaira reagálva.

Élvonalban

Enyedi Ildikó Testről és lélekről című játékfilmje nyerte el a 67. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon a legjobb filmek járó Arany Medve-díjat.

Jól fogadta a berlini közönség a magyar versenyfilmet

Jól fogadta a 67. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (Berlinale) közönsége és a kritika is a legjobb filmnek járó Arany Medvéért versenyző magyar filmet, Enyedi Ildikó Testről és Lélekről című alkotását.

Enyedi Ildikó filmje is versenyez az Arany Medvéért a februári Berlinalén

Enyedi Ildikó is versenyez az Arany Medvéért a februári Berlinalén. A nagy presztízsű fesztivál hivatalos versenyprogramjában lesz a világpremierje a rendező Testről és lélekről című, a Filmalap támogatásával készült, fanyar humorú szerelmesfilmjének.

Berlinale: dokumentumfilm nyerte az Arany Medvét

Az európai menekültválságról szóló Fuocoammare (Tűz a tengeren) című olasz-francia dokumentumfilm kapta a legjobb filmnek járó Arany Medvét a 66. Berlin Nemzetközi Filmfesztiválon (Berlinale) szombaton.

Magyar filmeket is vetítenek a ma kezdődő Berlinalén

Az Oscar-díjas Coen testvérek Ave, Cézár című új filmjének díszvetítésével ma megkezdődik a 66. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, amelyen Bucsi Réka LOVE című animációs filmje a rövidfilmes versenyprogramban debütál.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.