2022. december 7., szerda, Ambrus napja

Címke: arab országok

8 cikk 1/1 oldal

Vb-2022: Hat ország bojkottal fenyegetőzik Katar miatt

Hat arab ország az öböl-menti válság miatt azzal fenyegetőzik, hogy bojkottálja a 2022-es labdarúgó-világbajnokságot, ha a nemzetközi szövetség (FIFA) nem veszi el a rendezési jogot Katartól.

Párizs a Katar elleni szankciók eltörlésére hívott fel Dohában

A Perzsa(Arab)-öböl térségében élő emberek ezreit érintő, Katarral szembeni büntetőintézkedések eltörlésére hívta fel a szankciókat elrendelő négy arab államot Jean-Yves Le Drian francia külügyminiszter szombaton Dohában.

Katar kész a párbeszédre, de elutasítja az arab államok követeléseit

Katar kész a párbeszédre, ugyanakkor el fogja utasítani az arab államok követeléseit, mert azok célja nem a terrorizmus elleni küzdelem, hanem az ország szuverenitásának megcsonkítása – mondta Muhammad bin Abdul Rahman ász-Száni katari külügyminiszter szombaton riportereknek Rómában.

A Föld magányosai

Az apró, ám olajban gazdag monarchiák féltékenyen őrzik kincset érő útleveleiket, nem terjesztve ki az állami gyámságot az ott élő vendégmunkások tömegeire.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.