2024. július 24., szerda, Kinga, Kincső napja

Címke: applikáció

16 cikk 1/2 oldal

A Nemzeti Közművek elindította a földgáz applikációját

Okostelefonon is intézhetik a Nemzeti Közművek ügyfelei földgáz-ügyeiket, miután az NKM elindította földgáz applikációját a korábban már működő áram applikáció megújítása mellett - közölte a NKM Nemzeti Közművek Zrt. hétfőn az MTI-vel.

Nemzetközi díjat nyert a Petőfi Irodalmi Múzeum applikációja

Nemzetközi díjat nyert a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) nagyszalontai Csonkatoronyban nyílt kiállításához kifejlesztett applikációja - mondta el Prőhle Gergely, a múzeum főigazgatója az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.

Adjunk más feladatot a régi mobilnak!

Folyamatosan növekszik az új okostelefonok piaca: tavaly 1,47 milliárdot adtak el, idén pedig az újonnan eladott készülékek száma elérheti az 1,53 milliárdot az IDC piackutató cég adatai szerint.

Bekeményített a kínai internetfelügyelet

Több mint 5500 applikációt töröltetett kedden az online áruházakból a kínai internetfelügyelet például pornográf és erőszakos tartalmak terjesztése miatt. Korlátozzák a VPN-eket, amelyekkel eddig megkerülhető volt a cenzúra.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.