2024. július 13., szombat, Jenő napja

Címke: appeninn

19 cikk 1/2 oldal

Eladta svábhegyi ingatlanát az Appeninn

Buda frekventált részén, a XII. kerületi Menyét úton elhelyezkedő, zöldövezeti ingatlant értékesített jelentős, 175 millió forintos nyereséggel az Appeninn Vagyonkezelő Holding ingatlankezelő és ingatlanforgalmazó leányvállalata.

Újjáéledhet a Club Aliga üdülőkomplexum

Az Appeninn Holding egyszemélyes leányvállalata, az Appeninn BLT Kft. szerzi meg a balatonvilágosi Club Aligát tulajdonló PRO-MOT Hungária Kft. 74,99 százalékos tulajdonrészét.

Az Appeninn nyeresége az eredménytartalékba kerül

Az ingatlanbefektetéseket kezelő Appeninn Nyrt. pénteken megtartott közgyűlése jóváhagyta, hogy a társaság 131 millió forint adózott nyereségét az eredménytartalékba vezessék át. A társaság 2009-es alapítása óta egyszer fizetett osztalékot, 2017-ben részvényenként 7 forintot.

Az Appeninn Holding tulajdonába kerül az Ü48 irodaház

A Konzum II. Ingatlanbefektetési Alap és az Appeninn Holding Nyrt. között szerdán létrejött megállapodással lezárul az a január 12-én bejelentett, összesen 4,6 milliárd forintos tőkeemelés.

Bővült az Appeninn tulajdonosi köre

Az OTP Ingatlanbefektetési Alap tőzsdén kívüli, illetve kisebb részben tőzsdei ügyletek során öt százalék fölötti részesedést szerzett.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.