2024. április 16., kedd, Csongor napja

Címke: apáti istván

29 cikk 1/3 oldal

Apáti István: Hidegzuhanyként ért mi folyik a Jobbikban

A független országgyűlési képviselő hozzátette, egy éven belül lesznek még olyanok, akik otthagyják Sneider Tamásékat. Véleménye szerint az európai parlamenti választás lesz a vízválasztó.

A Mi Hazánkban folytatja Volner, Apáti és Fülöp is

Tovább bomlott a Jobbik, miután feloszlott az üllői alapszervezet is, és kilépett a pártból Sas Zoltán korábbi országgyűlési képviselőjelölt, a rendvédelmi és nemzetbiztonsági kabinet vezetője.

Beszámoltatnák Vonát a pénzügyekről

A párt korábbi alelnöke közölte: szánalmasnak tartja, hogy Sneider Tamás, a Jobbik elnöke megfenyegette a párt két kilépett országgyűlési képviselőjét.

Volner a Jobbik és a saját jövőjéről is beszélt

Az alelnökkel tart két országgyűlési képviselő-társa, Apáti István és Fülöp Erik is. A politikus jelezte, bár párttagságukról lemondanak, parlamenti mandátumukat mindhárman megtartják.

Két alelnök is távozott a Jobbikból

Kilépett a Jobbikból Volner János és Apáti István – ezt maga Volner jelentette be közvetlenül azelőtt, hogy a párt etikai bizottsága feltehetően amúgy is kizárta volna.

Volner János kilépett a Jobbikból

Nem várta meg a Jobbik fegyelmi tárgyalásának a felfüggesztett alelnök, inkább maga lépett ki a pártból. Ugyanígy tett Apáti István és Fülöp Erik is.

Még mindig szakadhat tovább a Jobbik

Több frakciótagnak is inog a tagsága a Jobbikban belső vívódásuk miatt – tudta meg a Magyar Idők Volner Jánostól, a Jobbik felfüggesztett alelnökétől.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.