2020. október 30., péntek, Alfonz napja

Címke: anyaország

10 cikk 1/1 oldal

Kárpátalja csak Magyarországra számíthat

Bocskor Andrea, a Fidesz–KDNP kárpátaljai EP-képviselője szerint bár kis lépésekben ­uniós szinten is érnek el sikereket, végső soron a kárpátaljai magyarok csak az anyaországra számíthatnak.

Egy hálás migráns

A történet úgy indult, hogy anno a nyolcvanas években, a Ceausescu-érában kérvényeztem a „családegyesítést”, ez alapján pár év után megkaptam az áttelepedési engedélyt.

Kiemelt helyen a vajdasági gazdaságfejlesztési program

Hamarosan bemutatják azt a vajdasági gazdaságfejlesztési programot, amelyet a magyar kormány támogatásával valósítanak meg, ebben a legnagyobb hangsúlyt a mezőgazdaságra, a turizmusra, valamint a kis- és közepes vállalkozások fejlesztésére helyezik majd – jelentette be Magyar Levente gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkár az MTI-nem adott interjújában pénteken Szabadkán miután megbeszéléseket folytatott Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.