2023. szeptember 21., csütörtök, Máté, Mirella napja

Címke: anyák napja

14 cikk 1/2 oldal

Bármi történjék is azután…

Mama, mommy, emme, maman, mamaí – az anyák napját a világon mindenütt megünneplik, mégis sokan kötelező, formális alkalomként tartják számon.

Anyák napjára

Az anyaság egy olyan hivatás, amelyet egész életünkben tanulunk, és könyvekből nem tanulható meg. Egy napi huszonnégy órás szolgálat az első pillanattól az utolsóig.

Az én napom is

„Azért írok anyukámról, mert ő nagyon kedves. A haja barna és nem szokta festeni. Nem szereti. A szemei gyönyörűek és a színük barna. A magassága kb. 160 cm, nemsokára én is akkora leszek."

Ha gyermek születik, család is születik

Ma az édesanyák számíthatnak a kormányra, a 2018-as költségvetést is úgy tervezték, hogy a családok és a munkából élő édesanyák előrébb tudjanak lépni.

NOE: erősödik a nagycsaládok megbecsülése

Erősödik annak a megbecsülése, hogy fel lehet nevelni akár tíz gyermeket is egy nagy családban – mondta Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnöke, akit anyák napján kérdeztek az M1 aktuális csatornán vasárnap.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.