2024. május 18., szombat, Erik, Alexandra napja

Címke: anya

16 cikk 1/2 oldal

Vádat emeltek egy gyermekét elhanyagoló anya ellen

Vádat emelt egy gyermekét súlyosan elhanyagoló, italozó, csavargó anya ellen kiskorú veszélyeztetése miatt az Esztergomi Járási Ügyészség – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség pénteken.

Anyák és a kosarasok

A női kosárlabdában sem ritka az olyan játékos, akiknek láttán elkerekedik a szemünk, melléjük állva okkal tör ránk a kisebbségi érzés.

Támadás alatt a család intézménye

Ki a férfi és ki a nő? Aki annak érzi és mondja magát. A család intézménye éppúgy erodálódott, mint a nemek egyértelmű határai. Ki az anya? Ki az apa?

Hat év fegyházra ítéltek csecsemőgyilkosságért egy Nógrád megyei nőt

Hat év fegyházat kapott első fokon az a Nógrád megyei nő, aki 2017 februárjában megölte újszülöttjét. A Balassagyarmati Törvényszék ítélete nem jogerős, mert az ügyészség nagyobb büntetés kiszabásáért fellebbezett - közölte a törvényszék sajtótitkára pénteken az MTI-vel.

Egy sértett nőnél nincs veszélyesebb

Amíg a nők anyai képességét veleszületett adottságnak tekintik egy gyermekelhelyezési per során, addig a férfiaknak, mondhatni, esélyük sincs. Pedig a valóság ennél sokkal árnyaltabb.

Széttépte a fellebbezést a tatai gyermekgyilkos anya

Jogerőssé vált annak a tatai nőnek a büntetése, aki két éve 108 késszúrással végzett nyolcéves lányával. Az elsőfokú határozat szerint az asszonyt tényleges életfogytiglanra ítélték.

Főállású szülőség a jövőért

A teljes rendszer 40 év alatt épülne ki, amelyben százezer termékeny korú főállású szülő és százezer idősebb főállású szülő dolgozik, akik évente 35 ezer gyereket szülnek és nevelnek.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.