2024. május 27., hétfő, Hella napja

Címke: Antonio Tajani

44 cikk 1/5 oldal

Tajani általános szabályként alkalmazná a kötelező kvótát

Az Európai Parlament készen áll arra, hogy új javaslatot vegyen fontolóra, amely általános szabályként határozná meg a migránsok tagországok közötti szétosztásán alapuló kötelező szolidaritási kvótamechanizmust – jelentette ki Antonio Tajani, az Európai Parlament elnöke Brüsszelben csütörtökön.

Brüsszelben el akarják hallgattatni Magyarországot

Az Európai Parlament elnöke, Antonio Tajani megküldte levelét az Európai Unió soros osztrák elnökségének arról, hogy a képviselő-testület kezdeményezi a Magyarországgal szembeni eljárást.

Tajani: legfontosabb prioritás a földközi-tengeri migrációs útvonalak lezárása

Az európai polgároknak jogukban áll biztonságban érezni magukat, ezért egy olyan Európai Uniót akarnak, amely biztosítani tudja a határok védelmét és a migrációs áramlások teljes körű ellenőrzését, a legfontosabb prioritás tehát a földközi-tengeri útvonalak lezárása – jelentette ki Antonio Tajani, az Európai Parlament (EP) elnöke csütörtökön Brüsszelben.
44 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.