2022. augusztus 12., péntek, Klára napja

Címke: Antonio Guterres

50 cikk 1/5 oldal

Szögek Európa koporsójába

A joviálisan mosolygó hidzsábos nők és a Soros György-kópia António Guterres ENSZ-főtitkár újra elmondta a bevándorláspártiak fő narratíváját, hogy a migráció jó és hasznos dolog.

Szenvedés és káosz

Nem kell ENSZ-főtitkárnak vagy menekültügyi szakértőnek lenni ahhoz, hogy rájöjjünk, mi a baj az ENSZ migrációs csomagjával. Elég megtekinteni a dokumentum egyes passzusait.

ENSZ-főtitkár: a világ túl keveset tesz a klímaváltozás megállításáért

A világ túl keveset tesz a klímaváltozás megállításáért, a párizsi klímaegyezményt meg kell valósítani – hangsúlyozta António Guterres, az ENSZ főtitkára hétfőn a lengyelországi Katowicében, az ENSZ Éghajlat-változási Keretegyezménye 24. éves ülésének (COP24) hivatalos megnyitóján.

A vízen túlról

Ez a gyurmaszerű valami, amit odaképzel Emma­nuel Macron, Dimitrisz Avramopulosz vagy António Guterres ENSZ-főtitkár a népek helyébe, valójában nem létezik.

Szijjártó Péter: bosszút állt az ENSZ-főtitkár

Mivel kiléptünk a globális migrációs csomag elfogadási folyamatából, amely Guterres személyes projektje, ezért hazánkat egy olyan listára tették amelyen semmi keresnivalója nincs.
50 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.