2023. november 30., csütörtök, András, Andor napja

Címke: Antenna Hungária

6 cikk 1/1 oldal

Sárecz Zsolt lett az Antenna Hungária vezérigazgatója

Sárecz Zsoltot nevezte ki az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatójának Bártfai-Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter 2018. szeptember 1-el, Kápolnai András korábbi vezérigazgató közös megegyezéssel távozik a cégtől – közölte a miniszter sajtó és kommunikációs főosztálya csütörtökön az MTI-vel.

Drónok felderítésére fejlesztenek rendszert

Kis méretű, pilóta nélküli eszközök, vagyis drónok felderítését, mozgási pályáját meghatározni és követni képes komplex szenzorrendszer kifejlesztésébe kezdett az Antenna Hungária (AH) Zrt.

Az Antenna Hungária tovább bővíti IoT hálózatát

Az Antenna Hungária év végéig országosan elérhetővé teszi IoT hálózatát (Internet of Things – a dolgok internete), ami így több mint száz bázisállomással fog üzemelni országszerte – közölte a cég az MTI-vel.

Tovább bővíti hibrid tévés szolgáltatását az AH

Az Antenna Hungária (AH) tegnap arról számolt be, hogy a közeljövőben tovább bővíti hibrid tévés szolgáltatását, a MinDig TV Pluszt, emellett újabb fejlesztéseket is tervez.

A Huawei és az Antenna Hungária építheti a negyedik mobilhálózatot

A Huawei Technologies Hungary rendszerszállítóként, az Antenna Hungária Zrt. generálkivitelezőként vehet részt az MVM Magyar Villamos Művek leányvállalata, az MVM NET Zrt. LTE450 technológiára épülő országos lefedettségű hálózatának kiépítésében – közölte az MVM NET Zrt. az MTI-vel csütörtökön.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.