2022. december 7., szerda, Ambrus napja

Címke: Antal Árpád

12 cikk 1/2 oldal

Feljelentették Sepsiszentgyörgy polgármesterét

Antal Árpádot azért jelentették fel, mert nem zászlózta fel ugyanúgy a várost december elsejére, a román nemzeti ünnepre, mint ahogy március 15-re a magyar nemzeti ünnepre tette.

Szentes és Sepsiszentgyörgy testvérvárosok lettek

Testvérvárosi megállapodási szerződést kötött Sepsiszentgyörgy a magyarországi Szentes városával. A szerződés aláírására a Szent György Napok alatt került sor, és ez alkalommal bemutatásra került egy kisfilm a Csongrád megyei településről.

Vörös lett Románia térképe

Megvan a választás első „áldozata” is: pártja várakozáson aluli választási szereplése miatt Alina Gorghiu lemond a PNL elnöki tisztségéről.

Zárolták Sepsiszentgyörgy polgármestere bankszámláit

Kovászna megye prefektusa kérésére az adóhivatal zárolta Antal Árpádnak, Sepsiszentgyörgy polgármesterének a bankszámláit. Az esetről maga Antal Árpád számolt be egy hétfői sajtótájékoztatón.

Magyarok a román ügyészség látókörében

Bukarestbe szállították kihallgatásra a romániai Korrupcióellenes Ügyészség (DNA) ügyészei Antal Árpád sepsiszentgyörgyi polgármestert.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.