2022. január 24., hétfő, Timót napja

Címke: animáció

31 cikk 1/4 oldal

Újabb rangos díjra esélyes a Ruben Brandt, a gyűjtő

Milorad Krstic Ruben Brandt, a gyűjtő című, a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készült akció-thrillere a Pixar és a Disney legújabb alkotásaival versenyez az International Press Academy Satellite díjáért az animációs film kategóriában. A díjatadó februárban lesz Beverly Hills-ben – közölte a Filmalap az MTI-vel pénteken.

Kubista száguldás

A Ruben Brandt tulajdonképpen egy másfél órába zsúfolt száguldás: szövevényes, sűrű anyagú film, amely nem hagy sok időt a pihenésre.

Animáció sajátos látással és egyéni karakterekkel

Új lendületet adhat a magyar animációnak a napokban moziforgalmazásba kerülő Ruben Brandt, a gyűjtő, Milorad Krstic mozija, amely a 25, Oscarra jelölt egész estés animáció között van.

Családi program vetítőtermekben

Hazai klasszikusok, az elmúlt években készült magyar művek, nemzetközi fesztiválsikerek egyaránt megtalálhatók a 6. Országos Rajzfilmünnep programjába választott 130 alkotás között.

Az alázatos mester vonásai

A Pannónia Stúdióba nem azért jó menni, mert már belépéskor lebombázzák a kiállításlátogató tudatát valami hatalmas, világmegváltó korszakalkotással.

Új egészestés magyar animációt mutatnak be novemberben

Novemberben kerül a magyar mozikba Milorad Krstic Ezüst Medve-díjas alkotó Ruben Brandt, a Gyűjtő című egészestés, magyar animációs akcióthrillere, amely a James Bond-filmek hangulatát megidézve vezeti be a nézőt a műkincsrablásba.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.