2024. július 18., csütörtök, Frigyes napja

Címke: angyalföld

10 cikk 1/1 oldal

Nyolcemeletes ház földszintjén keletkezett tűz Angyalföldön

Tűz ütött ki Budapesten, Angyalföldön, a Tomori utca egyik nyolcemeletes panelházának földszintjén kora hajnalban, egy embert füstmérgezés gyanúja miatt kórházba vittek - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedd reggel az MTI-t.

Újbuda és Angyalföld a legkapósabb

Nem véletlenül zajlik a legtöbb lakásépítés a XI. és a XIII. kerületben: a két nagy kiterjedésű kerület a lakásvásárlók köré­ben a legkeresettebb helyszínnek számít.

Újabb fővárosi toronyházak

A XI. kerületbe tervezett, 120 méteres toronyházon kívül Budapest más részein is magasházak létesülhetnek.

Fénykutak

Tervezz egy jobb világot! – „Design a better world!” – ez volt a Nemzetközi Építészszövetség (UIA) ez évi szlogenje az építészet világnapján.

Szocialista irrealizmus

A külvárosi, lerohadt, roncsolt miliő megteremtése sikerül, ám a csak fényekkel megfestett, homogén háttérvászon sterilitása kitartóan dolgozik a varázslat ellen.

A kormány adott új lendületet Angyalföldnek

Vasárnap, a fővárosi MSZP fellegvárában, a XIII. kerület 10-es választókörzetében haláleset miatt elrendelt időközi önkormányzati képviselő-választáson méreti meg magát Tősér Sándor a KDNP színeiben, a Fidesz támogatásával.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.