2019. május 27., hétfő, Hella napja

Címke: Angárd

31 cikk 1/4 oldal

Angard: Sneider Tamás botránya nincs hatással a Jobbikra

Egy moderátor: M. Dobos Marianne. A téma: Milyen hatással lehet a Jobbikra, illetve az összellenzéki összefogásra a Sneider Tamás körüli botrány? Négy vitapartner: a pást baloldalán Tóth Csaba, a Republikon Intézet stratégiai igazgatója és Závecz Tibor, a Závecz Research alapító-ügyvezetője, a jobboldalon pedig Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője és G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke.

Angard: A liberális képviselők sosem értik, hogy mit mond Orbán Viktor

Egy moderátor: Tóth Kriszta. A téma: Az elmúlt hetek tüntetései kapcsán a magyar demokrácia és jogállamiság állapotáról tartanak vitát az Európai Parlamentben. A kormány nem vesz részt rajta, Szijjártó Péter a választási kampányba illő színjátéknak nevezte az eseményt. Négy vitapartner: a pást baloldalán Nagy József és Závecz Tibor, a jobboldalon pedig Gajdics Ottó és Mráz Ágoston Sámuel.

Angard: Soros György létezik és el akarja árasztani Európát bevándorlókkal

Soros György létezik, hús-vér ember, terve van, külpolitikát folytat, hálózatokat mozgat, bevándorlást támogat, el akarja árasztani Európát bevándorlókkal és nyitott társadalmat akar. Amikor Orbán Viktor megnevezte őt politikai ellenfelének, Soros György nem utasította vissza, hanem előjött a napfényre és közölte, hogy ellentétes céljai vannak – jelentette ki G. Fodor Gábor az ECHO TV Angard című műsorában. A 888.hu főszerkesztője mindezt annak kapcsán mondta, hogy az ellenzék áldozatként próbálja meg beállítani az amerikai milliárdost, és azt sugallja, minden csak kitaláció.

Angard: 2018 legnagyobb eseményei a politikában

Az ECHO TV műsorában Gajdics Ottó megnyugtatta a Republikon Intézet alapítóját, hogy a jövő évben tavasszal és ősszel is teljesen szabad választások lesznek.

Az ellenzék nagyon rossz úton van

Mráz Ágoston Sámuel elmondta, az ellenzéki képviselők azért próbálkoznak obstrukcióval az értelmes vita lefolytatása helyett, mert nem maradtak érveik.

Nem normális, ami Európában folyik

Az ECHO TV Angard című műsorában a migránskártyákról, Márki-Zay Péter új formációjáról, a Gruevszki-ügyről és a budapesti aluljárók éjszakai lezárásának tervéről is vitáztak az ellenfelek.

Angard: Nem maradnak erők az ellenzéki oldalon

Demeter Mártát feljelentette a Fidesz hivatali visszaélés vádjával. Milyen hatást gyakorolhat a képviselőnő ügye az LMP-re? Erről és még sok minden másról vitatkozott a négy vitapartner.

Miért ne hihetnénk Volner Jánosnak?

Az elmúlt pár napban a Jobbik belügyeitől volt hangos a magyar sajtó, nem véletlenül. Nyilvános üzengetések, kizárások, kilépések, korrupciós vádak.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.