2022. október 2., vasárnap, Petra napja

Címke: Angárd

31 cikk 1/4 oldal

Angard: 2018 legnagyobb eseményei a politikában

Az ECHO TV műsorában Gajdics Ottó megnyugtatta a Republikon Intézet alapítóját, hogy a jövő évben tavasszal és ősszel is teljesen szabad választások lesznek.

Az ellenzék nagyon rossz úton van

Mráz Ágoston Sámuel elmondta, az ellenzéki képviselők azért próbálkoznak obstrukcióval az értelmes vita lefolytatása helyett, mert nem maradtak érveik.

Nem normális, ami Európában folyik

Az ECHO TV Angard című műsorában a migránskártyákról, Márki-Zay Péter új formációjáról, a Gruevszki-ügyről és a budapesti aluljárók éjszakai lezárásának tervéről is vitáztak az ellenfelek.

Angard: Nem maradnak erők az ellenzéki oldalon

Demeter Mártát feljelentette a Fidesz hivatali visszaélés vádjával. Milyen hatást gyakorolhat a képviselőnő ügye az LMP-re? Erről és még sok minden másról vitatkozott a négy vitapartner.

Miért ne hihetnénk Volner Jánosnak?

Az elmúlt pár napban a Jobbik belügyeitől volt hangos a magyar sajtó, nem véletlenül. Nyilvános üzengetések, kizárások, kilépések, korrupciós vádak.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.